Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

I vårt kjære hjemland ville en kvinne sannsynligvis følt seg litt ille berørt over å bli vekket av sin søvn ved den uvarslede inntreden av tre menn, hvorav to utlendinger som må ha sett ut som røvere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men Norge er et land dit sivilisasjonens kreftskade ennå ikke er kommet for å besmitte alt den kommer nær, og hvor den voksende uavhengighets orm ennå ikke gnager på margen av hvert tre. Folkene våre vil med glede og stolthet fortære denne gamle fisken, og vi har sett beviser på at de ville vært enda gladere og stoltere om den gamle fisken hadde vært nesten råtten

Godt sagt! (1) Varsle Svar

...Og deretter vendte han om og lot denne barske nordmannen sitte igjen med åpen munn og fullstendig desorientert, som om han hadde sett nøkken, eller hatt en samtale med sin svigermor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi har oppdaget at når man først er blitt gjennomvåt, holder det menneskelige legemet væten (den ytre) ute likeså godt som regntøy.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Til slutt nådde han frem til seteren og traff der alle pikene fra båten samt minst enda en båtladning med en fem, seks fremmede, så det var en hel forsamling. Kanskje hadde de hatt en gudstjeneste, men antakelig ikke, for de var alle i meget godt humør og svært vennlige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begge løp ble avfyrt, og Esau kom tilbake til leiren, mumlende noe om at "fugler av det slaget hadde visst udødelige legemer, om de ikke hadde udødelige sjeler".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

John syntes det var bedre at vi gjorde en eller annen unntagelse for å vise at vi ikke var uten selvfornektelse. «La oss,» sa han, «unnvære en eller annen ting. Ikke luksusartikler som vi har lite igjen av, det ville det ikke være noe stort i. Nei, la oss heller vise vår selvbeherskelse på noe vi har i stor overflod. Se, det ville være et stort og lysende eksempel for verden. Las oss, sier jeg, avholde oss totalt fra vann.» (Han visste at det var rikelig av whisky tilbake.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Norge ser på kartet ut som et rumpetroll, med mer rumpe enn troll.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

(...) og når så dertil kommer at vi har hatt en treg marsj, opparbeider vi til slutt en ganske fortrinlig tretthet. Det er denne som neste dag modner til en behagelig følelse av kombinert velvære og god samvittighet

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB