Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Men min tante ville ikke høre på det øret - hun nærmer seg forøvrig en alder da man ikke hører på noen ører.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var som om bevisstheten om hans veldige rikdom, fordelt i alle hans lemmer som om den var blitt smeltet om til en eneste stor menneskelig gullbarre, ga en enestående tyngde til denne mannen som var verdt så mange penger. Da jeg sa adjø til ham, reiste han seg høflig fra stolen, og jeg fornemmet denne ubevegelige og kompakte massen på tredve millioner som en gammel fransk oppdragelse satte i bevegelse og hevet, og som så holdt seg oppreist foran meg. Det var som om jeg så denne statuen av Olympens Jupiter som Fidias skal ha laget i rent gull.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Av og til stanset han, ærverdig, prustende og mosegrodd, og tilskuerene ville ikke kunne si hvorvidt han led, sov, svømte, var i ferd med å gyte eller bare pustet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen