Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

I april 1942 uttalte Sir Philip Noel Baker : " De norske tankskip er slaget om Atlanterhavet det samme som Spitfire - flyene var det i slaget om Storbritannia......"

I desember 1941 formannen for De forente staters Skipsfartsdirektorat, admiral Emery S. Land, i en tale til norske sjøfolk : " Jeg tror det var en britisk publikasjon som erklærte at den norske handelsflåten var verd like meget for den allierte sak som en million soldater. Vel, jeg ønsker å si at dette ikke er noen overdrivelse. Dere er verd mer enn en million mann !"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol