Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Hunden er den eneste i livet mitt nå, sa han. Det har bestandig vært en kvinne her, jeg har hatt mor eller en kjæreste. Nå er mor død, og den siste kjæresten har forlatt meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen kan forberede seg på døden, sa han. Om den er ventet eller ikke. Ingen kan være forberedt på hvordan fraværet blir når det kommer. Det er en modning alle mennesker må igjennom. I tomrommet som oppstår etter at et menneske er borte, må noe nytt vekkes til live. Jeg er en annen nå enn da hun levde. Ved å dø har hun gitt meg ny erfaring. På en måte så er det hennes siste gave til meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo