Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 16 av 16 sitater

Ingen glede kan være større for en romanforfatter enn å kunne oppdage at det han har skrevet lar seg lese på måter han ikke har tenkt seg, særlig når det er leserne som setter ham på det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er nå jeg skal begynne min fortelling, måtte bare ikke min hånd skjelve.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En drøm er et skrift, og meget av det som er skrevet er ikke noe annet enn drømmer

Godt sagt! (5) Varsle Svar

alt som har med den elskede å gjøre, blir elsket, idet kjærligheten er lettere å erkjenne enn all annen erkjennelse.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

A perverse mind presides over the holy defense of the library.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Inntil nå gikk jeg ut fra at bøker bare handlet om det som lå utenfor bøkenes verden, guddommelig eller menneskelig. Men selvfølgelig, jeg burde jo være klar over at ikke sjelden snakker bøker om bøker som om de snakket med hverandre, men da blir biblioteket enda mer urovekkende. Det er jo stedet for århundrelang mumlende samtale, en uhørlig stille dialog mellom pergament og pergament, det blir noe levende, et tilholdssted for krefter som ikke lar seg dominere av et enkelt menneskelig intellekt, et skattkammer av hemmeligheter, hentet fra mange representanter for den menneskelige ånd og de overlever alle dem som har vært opphavet, for alt formidles videre.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen