Dessuten har denne boken flere fordeler: - du slipper fristelser som 123-spill når du skal finne kule fakta til leksene - du kan ha den på fanget så lenge du vil uten å få andregrads forbrenning - du vil aldri få et virus i boken. Aldri. - det er ikke like ille å miste en brødskive med nugatti i boken, som det hadde vært å miste den på tastaturet - den er lettere å lese på sengen. Eller på do. - Det er ingen irriterende pop up-reklamer som spretter opp på sidene.

Men når alt dette er sagt, vil vi egentlig ikke at boken og nettet skal settes opp mot hverandre, snarere tvert imot. I framtiden ser vi for oss at boken og nettet gifter seg, og at hele verden inviteres til bryllupet! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseAnne Berit GrønbechTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo Rye