Hvorfor skal vi telle dagene, når en eneste dag er nok til å oppleve lykken. Kjære venner, hvorfor tretter vi, hvorfor skryter vi for hverandre, hvorfor bærer vi nag til hverandre, - la oss heller gå ut i haven, gå rundt og kjenne oss frie og glade, elske hverandre og velsigne livet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har du no sitert heilt rett her?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du gjorde meg litt usikker et øyeblikk, men har sjekket det opp, og sitatet skal være rett det (hentet fra Geir Kjetsaas oversettelse for Solum Forlag, Oslo, 2001).

Sitatet er forøvrig hentet fra en av de vakrere passasjene i boka; om starets Sosimas eldre bror, Markel. Disse sidene rommer mye visdom, og bringer eksplisitt fram et av grunntemaene i boka - at vi alle er skyldige ovenfor alle i alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ingen tvil om likt syn på kvaliteten på innhaldet, når det gjeld ansvaretvårt overfor andre. Eg har verket i tre bind og finn ikkje sitatet i farta, men eg er usikker på om Kjetsaa har brukt "å" alle dei stadene der du har dette ordet (i staden for "og").

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var to "og/å" feil her ja, og ansvaret for feilene ligger hos undertegnede, og altså ikke hos Kjetsaa. Har retta opp feilene nå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum