"Men på en måte kan du si at etter alle disse millionene år i havet, så tok vi likevel havet til oss. Når en kvinne skal bære fram et barn, så gir hun det vann, inni kroppen sin, som barnet kan vokse i. Det vannet inni kroppen hennes er nesten nøyaktig det samme som vannet i havet. Det er akkurat like salt. Hun lager et lite hav inni kroppen sin. Og ikke bare det. Blodet vårt og svetten vår er også salt, nesten nøyaktig like salt som vannet i havet. Vi bærer hav inni oss, i blodet og svetten. Og vi gråter hav, med tårene våre. "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Leste boka på engelsk og husker godt det sitatet. Husker du hvordan kapittel det var skrevet på, slik at jeg kan få det skrevet ned på engelsk?Liker ting på engelsk. Vil jo ta en evighet å lete det fram =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heisan ! :-)

Det er kapittel atten !

Ca. tre sider fra begynnelsen av kapittelet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg G