Sokrates satte seg ned og sa: Det ville være eneståene, kjære Agathon, om vi bare kunne røre ved hverandre og så rant visdommen fra den som er fullere til den som er tommere, likesom vann kan renne fra et fullt til et tomt beger gjennom en ulltråd!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette ville jo vært et helvete, tenk om man tok bussen i rushtiden, bompet borti folk og ble dummere og dummere (eller smartere og smartere, avhengig av startnivået)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel... Min erfaring er at de aller fleste, ung/gammel, mann/kvinne, smart/dum (for å bruke dine ord) har noe å tilføre meg av viten. For å si det med Oscar Wilde: I'm not young enough to know everything ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så så lettvint lærer-jobben vår ville blitt, Anja! ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud