Mahlers tredje symfoni.Som å gå til kildene og bli løftet ut av sitt eget. Ettermiddagssolen er i ferd med å treffe det store vinduet. Grantrærne gnistrer i solgrønt. Musikken faller og stiger.I denne symfonien løftes horisontene hele tiden. Jeg vet ikke om en mer eksakt beskrivelse av livets kontraster, ihvertfall ikke da, i dette stadiet av mitt liv. Men det er ennå mulig, tenker jeg, å tro på livet, å forme sitt eget, å gå videre, til tross for alt det vonde som har skjedd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er egentlig mye man kunne ha sitert fra Elven....denne trilogien fikk meg til å finne frem alt jeg hadde av komponistene som nevnes, lånt noe i tillegg, kjøpt litt nytt; og ikke minst: kjøpt nytt musikkanlegg...snakker og litteratur som inspirerer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig,Bjørnstad er bare fantastisk.Absolutt en av mine norske yndlingsforfattere. Og musiker og komponist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol