Noen mener at ultraprosessert mat bare er dårlig mat rent ernæringsmessig, og at den blir spist av folk som har et generelt dårlig kosthold, men når vi korrigerer for alt det der, forblir følgene for død og depresjon og vekt og hjerteinfarkt de samme. Det er ultraprosesseringen, og ikke næringsinnholdet, som er problemet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskePernille GrimelandOleL. SeljeliKnutMRisRosOgKlagingTone HellinoronilleCathrine PedersenTorill RevheimDemeterAnn Helen EMarit FagernesAlexandra Maria Gressum-KemppiHeidiEivind  VaksvikTove Obrestad WøienLena Risvik PaulsenmarvikkisPiippokattaKjell F TislevollHelena EBeate KristinWenche VargasMarianneNEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarleEli HagelundChristofferEvaStig TKjersti SBjørg Marit TinholtIngunn SVidar RingstrømIreneleserIngeborg GJan Arne Nygaard