Noen mener at ultraprosessert mat bare er dårlig mat rent ernæringsmessig, og at den blir spist av folk som har et generelt dårlig kosthold, men når vi korrigerer for alt det der, forblir følgene for død og depresjon og vekt og hjerteinfarkt de samme. Det er ultraprosesseringen, og ikke næringsinnholdet, som er problemet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lasse W. FosshaugBjørg L.Kirsten LundOleCarine OlsrødTor Arne DahlAmanda AGro Anita MyrvangPer LundTorill RevheimmarithcGladleserBente NogvaBård StøreCecilie69Berit RMarit HåverstadBjørn SturødKarin BergStine AskeSynnøve H HoelHilde VrangsagenkntschjrldBjørg Marit TinholtPer Åge SerigstadBenedikteMonica CarlsenInge KnoffLillevigretemorMorten MüllerHarald KGroKjersti SMarit HøvdeBerit B LieHanne Kvernmo RyePiippokattaMarteCathrine Pedersen