Dan kom til å tenke på han og broren og stearinen de dryppet over rutene i Donaldbladene sine. Før de ble gamle nok til å låne kameraet etter foreldrene, var dette måten de tok bilder på. Når Jakob og han løsnet stearinen fra ruta, hadde det dannet seg et speilvendt avtrykk, men hvis de ikke var forsiktige ville bildet knekke. Det var slik Dan opplevde natta nå, som et skjørt voksavtrykk av virkeligheten. Hvis han trampet hardt på bakken, ville trærne på andre siden av gårdsplassene knekke i små biter over bilene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette fremkaller gode minner om broren min som døde så altfor tidlig. Av og til fikk vi lov til å kjøpe et Donaldblad og lage slike bilder. Det var fascinerende. Takk for påminnelsen både fra deg og Levi Henriksen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg gjorde også det. Husker jeg besøkte tremenninger i en hytte i nærheten av min mormors hytte. Med gråvær ute lærte jeg hvordan skulle det skulle gjøres inne. Hvor de voksne var husker jeg ikke fordi vi okkuperte sitteplassen i stuen. Jeg var vel 7-8 år gammel. Gjorde det aldri etterpå, ble vel stoppet av min mor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_Meson