Dette ordet som jeg har sagt på latin, det skriver den hellige Lukas i sitt evangelium om den hellige Paulus, og det lyder slik:
«Paulus reiste seg fra jorden, og med åpne øyne så han intet» (Apg 9,8).
For meg ser det ut som om dette lille ord har fire betydninger. Den ene betydningen er denne: Da han reiste seg fra jorden, så han med åpne øyne intet, og dette intet var Gud: For idet han så Gud, kaller han det et intet. Den andre betydningen: Da han reiste seg, da så han intet annet enn Gud. Den tredje: I alle ting så han intet annet enn Gud. Den fjerde: Da han så Gud, da så han alle ting som et intet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudEgil StangelandBirgitte Veland LarsenCamillaBerit RTone SundlandConnieAndreas Boklesersvein