Hver enkelt gourmetvinkjenner vil oppleve en litt forskjellig smak - avhengig av de individuelle tungebakteriene. Likevel er det pent av ham å fortelle oss om mikrobene sine. Hvem ville vel ellers gjøre det med slik stolthet i våre dager?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SEllen E. MartolHeidiJarmo LarsenMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleserCecilieMads Leonard HolvikBjørg Marit TinholtAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda RastenTheaTom-Erik FallaHanne Kvernmo RyeNina M. Haugan FinnsonWencheToneChristoffer SmedaasHilde H HelsethRuneNorahAmanda AJan Arne NygaardBertyLisbeth Marie UvaagSigrid NygaardStig TTuridmajaChristin Sillibakken