Hver enkelt gourmetvinkjenner vil oppleve en litt forskjellig smak - avhengig av de individuelle tungebakteriene. Likevel er det pent av ham å fortelle oss om mikrobene sine. Hvem ville vel ellers gjøre det med slik stolthet i våre dager?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaKirsten LundJoakimTone SundlandBeathe SolbergKaren RamsvikFrode Øglænd  MalminOleHeidiElin Katrine NilssenPiippokattaBjørn SturødEivind  VaksvikReadninggirl30Tine SundalIngridKjerstiHarald KKarin BergHilde VrangsagenTanteMamieBjørg RistvedtIngunn SRisRosOgKlagingStig TTove Obrestad WøienLailaBjørg Marit TinholtEvaMarianneNJulie StensethMorten MüllerHeidi HoltanHelena EHenrik  Holtvedt AndersenTonje-Elisabeth StørkersenHilde H HelsethBerretMariaHåvard EngeFarfalle