Hver enkelt gourmetvinkjenner vil oppleve en litt forskjellig smak - avhengig av de individuelle tungebakteriene. Likevel er det pent av ham å fortelle oss om mikrobene sine. Hvem ville vel ellers gjøre det med slik stolthet i våre dager?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tonje-Elisabeth StørkersenAlice NordliElisabeth SveeStig TEivind  VaksvikTovesveinKorianderTone SundlandSigrid NygaardTonje SivertsenTorTone Maria Jonassenanniken sandvikHilde H HelsethLars MæhlumMarit AamdalTanteMamiePiippokattaReidun VærnesSilje HvalstadFrisk NordvestBente NogvaMorten MüllerTor-Arne JensenKirsten LundDemeterHarald KSynnøve H HoelBjørg L.BenteNicolai Alexander StyvemarvikkiskntschjrldBeathe SolbergIna Elisabeth Bøgh VigreJulie StensethMarenGitte FurusethBerit R