Nei, kvinnfolk var som varme smultringer, du kan like det tel du får en i vrangstrupen, men da skal du ha takk

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ha-ha, en herlig framstilling :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, ja! Prøysen er så mye mer enn koselige barnefortellinger. Mange fine noveller med mye humor og gode poeng! Anbefaler å ta en titt på noe av det han har skrevet for den "voksne" leseren :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Heisann! I dag tirsdag 6/10 sto det et ganske langt stykke om kona til Alf Prøysen i Dagbladet forfatta av Jan Erik Vold. Han besøkte henne hjemme i Nittedal i fjor. Hun døde plutselig i august i år hele 99 år gammel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Dette skal jeg sjekke ut!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode gamle Prøysen er nok en av (alle) dem jeg har lest for lite av. Det innrømmes uten forbehold - men med litt blygsel ;-) Heldigvis er det sånn at så lenge det er liv er det lesehåp :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold