Hvert menneske kan velge mellom to holdninger til livet: å bygge eller å plante. De som bygger, kan holde på i årevis, men en dag står byggverket ferdig, og da er de stengt inne mellom sine egne vegger. Livet har ingen mening lenger når det er slutt på byggingen. De som planter er utsatt for vær og vind og skiftende årstider, og kan sjelden ta seg en hvil. Men i motsetning til et byggverk slutter hagen aldri å vokse. Og fordi den stadig krever gartnerens oppmerksomhet, gjør den livet hans til et spennende eventyr.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den boken hadde en meget lovende start, men boken tok en litt annen veg enn hva jeg hadde ønsket, dessverre. Jeg synes hovedpersonen ble mer usympatisk enn søkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaEli HagelundReadninggirl30Harald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeTove