Eg blir så trøytt av deg..., sa Camille til Camille. Eg blir blir så utruleg trøytt av deg....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er et sitat det er lett å kjenne seg igjen i. Hvem har vel ikke en gang i livet ønsket at en bare kunne tråkke ut sitt eget skinn og la det ligge igjen på fortauet sammen med alle plagene, bekymringene og grubleriene?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettopp, det var det som traff meg totalt! Ellers synes jeg dette var en meget god bok, gjør at jeg må lese mer nyere fransk litteratur. Har du noen tips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest skuffende lite fransk litteratur. Saman er ein mindre aleine er vel den første. Men tenkte jeg etterhvert skulle jobbe meg gjennom Anna Gavaldas andre bøker. Da har du jo Lykken er ein sjeldan fugl og Eg vil at nokon skal venta på meg. Men takket være bokelsker.no's praktiske søkemotor regner jeg med at du allerede vet om disse. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre