"Men planen hadde ikke fungert hvis det ikke hadde vært for deg og Eragon. Du handlet med stort mot."
Roran slapp fra seg et enkelt latterbjeff. "Ha! Og vet du hvorfor? Det skal jeg fortelle deg Ikke så mye som hver tiende mann er faktisk villig til å angripe fienden. Eragon ser det ikke, han er alltid i frontlinjen og jager soldatene forran seg, men jeg ser det. De fleste holder seg i bakgrunnen og kjemper ikke med mindre de blir trengt opp i et hjørne. Eller så viftter de med armene og lager masse bråk uten faktisk å foreta seg noe."
Katrina så forferdet ut. "Hvordan er det mulig? Er de feige?"
"Jeg vet ikek Jeg tror ... jeg tror kaskje at de bare ikke får seg til å se en mann innn i øynene og drepe ham, selv om det ikke virker som om de har problemer med å drepe soldater som står med ryggen til. Så de venter på at andre skal gjøre det de selv ikke får til. De venter på folk som meg."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme