Interessant nok viser det seg at jo mindre foredlet kornet er, jo mindre kraftig reagerer de intolerante på det. Derfor tåler ekorn av de aller fleste, og også emmer og spelt kommer godt ut i denne sammenhengen. Det er en viktig grunn til at disse gamle kornslagene opplever en renessanse i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKaren PatriciaCathrine PedersenTine SundalHilde Merete GjessingGunillaBjørg RistvedtKirsten LundPiippokattaDemeterLinda RastenHilde MjelvaelmePrunellaOleAnne Berit GrønbechHilde H HelsethDolly DuckToveTone Maria JonassenElisabeth SveeMonica CarlsenMartine GulbrandsenLailaÅsmund ÅdnøysiljehusmorAmanda ATanteMamieHeidi BBCamillaVannflaskeMarianne  SkageHeidi Nicoline ErtnæsBjørg L.Synnøve H HoelIreneleserMarianneIngeborg GEli HagelundJulie Stenseth