Jeg forsto at selve det faktum at jeg eksisterte, gjorde meg verdig denne kjærlige aktelsen i stedet for kritikk. Jeg behøvde ikke å gjøre noe spesielt; jeg fortjente å bli elsket rett og slett fordi jeg eksisterte, verken mer eller mindre.
Dette var en nokså overraskende innsikt for meg, for jeg hadde alltid trodd at jeg måtte anstrenge meg for å bli likt. Jeg trodde at jeg liksom måtte fortjene og være verdig å bli elsket, så det var utrolig å skjønne at dette ikke var tilfellet. Jeg blir elsket uten forbehold, uten annen grunn enn bare den at jeg eksisterer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Geir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleTove Obrestad Wøien