Mange mennesker synes å ha behov for å skape kriser. Ikke bare for "spenningens" skyld (Uranus er elektrisk), men ofte er kriser det eneste som kan sette fart i oss. Dette skyldes delvis vår egen treghet og motstand mot forandringer - noen ganger trenger vi de forsterkede følelsene og en større årvåkenhet for å bli motivert. Det skyldes delvis også sosialt press mot forandring - folk liker ikke å få status quo truet og vil legge press på oss for at vi skal holde oss i ro. Resultatet er at vi ofte ubevisst skaper en krise som kan godtas som tilstrekkelig grunn for forandring.

En Uranus-transitt er ofte den type eksplosjon eller krise som tillater oss å foreta den forandringen vi så lenge har ønsket, men ikke hatt mot til å gjøre noe med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvik