Det er like dumt å tro man blir fet av fett, som å tro at man blir grønn av grønnsaker.

~ Christer Enkvist

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Mettet fett er sunt: Vi har blitt foret med informasjon om at fett er usunt i så lang tid at det så å si har blitt en del av vår ryggmargrefleks. Men sannheten er at fett fra animalske og vegetabilske kilder er byggestener for celle-membraner, viktige hormoner og hormonliknende substanser. Dessuten inneholder de viktige fettløselige vitaminer som A, D, E og K, samt essensielle fettsyrer (Omega 3 og 6)

Fant dette her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eeeh, uenig. Og beklager for det. Jeg er ingen ekspert, men fett er og blir fett, og grønnsaker inneholder vel for det meste karbohydrater, mineraler og fiber og ikke noe som heter "grønt" som gjør en grønn. Så det er ikke en like dum ting å tro. Sånn PS så spiser jeg både potetgull og brokkoli og tar det egentlig veldig med ro matvei-ish, så min protest er på logikken i sitatet som jeg mener ikke henger helt på grep.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det får du ta opp med overlegen som sa det, ikke meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld