Visjonen om en grønn pavljong på et sykehus, er at det skal være en oase i en ellers vanskelig sykehustilværelse. Her skal pasienten kunne styrke kroppens selvhelbredende evne og aktivere egne ressurser. Sykehusets personale skal også kunne føle seg velkomne, og det bør legges vekt på felles møter med gjensidig utveksling av informasjon og tanker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er ukjent for meg. Det er noen år siden jeg jobbet på sykehus. Er det virkeliggjort noen plasser?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjenner ikke til konkrete eksempler på grønne pavljonger,men det vil ikke overraske meg om det finnes ved enkelte sykehus. Uansett er det de senere år blitt økt fokus på viktigheten av positive omgivelser i forbindelse med sykehusopphold. F- eks Haukeland sykehus har prioritert dette høyt. På barnekreftavdelingen der, har man bl.a to sykehusklovner som prøver å bidra til at tiden på sykehuset blir så bra som mulig for barna den tiden de er innlagt. Jeg vet også om flere sykehjem som har hund gående i felesarealene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand