Enten det er Vårherre eller Darwin som har skapt oss, så er vi skapt som det folk i Lofoten med et morsomt uttrykk kaller blandingsmennesker. Av og til er vi svake, av og til sterke, noen ganger glade andre ganger triste, en sjelden gang nyskapende, som regel på rutinen, stort sett friske, i perioder syke. Slike blandingsmennesker må vi få lov til å være, hvis vi skal beholde helsen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg tror Vår herre har skapt oss og at vi er sånne blandings mennesker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt i alt tror jeg mest på at det er Vårherre som har skapt oss, selv om jeg i ungdommen tvilte litt. Men jeg er helt sikker på at vi er blandingsmennesker. Ingen er sterke hele tiden, ingen smiler hele tiden (selv om jeg kjenner flere som smiler 99 prosent av tiden) og vi gjør alle feil en gang iblant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriver under på den:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det uttrykket har jeg hørt om før, i den forbindelse du her siterer til. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger Martinsen