Hvor langt kan vi gå for å forsøke å verne oss mot terrorisme, uten samtidig å miste det åpne samfunnet vi ønsker å bevare ?. Dette er et av de viktigste og mest utfordrende politiske spørsmålene vi står overfor de nærmeste årene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vi går ikke daglig å gruer oss for hva som kan skje i morgen heldigvis. Vi har opplevd en gang 22/7, et verk av en tilregningelig "gal" mann. Så alt går "as usual".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har rett. Om vi daglig går rundt og gruer oss for hva som kan skje i morgen, gir vi samtidig A.B.B. et signal om at han har lykkes i "lamme" det åpne norske demokratiet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas