Av og til forteller kroppen sannheter som hjernen ikke vil si oss. Vi påstår kanskje at vi ikke er engstelige, for så å oppdage at vi bader i svette. " Neida, det er ingenting i veien, men hvorfor knyter det seg i magen min ?". Kroppens reaksjoner skjærer gjennom all fornektelse og rasjonalisering, og den lyver ikke.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ganske tøffe saker.. Men jeg vet at det er sant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, sant og veldig hjerteskjærende. Jeg får frysninger på ryggen av å tenke på hvilket mareritt Christoffer var gjennom fra mishandlingen startet og inntil han døde. Og jeg får de samme frysningene av å registrere hvor grenseløst følelseskalde seksuelle overgripere kan være. Det kan godt være at endel overgripere har hatt det tøft i barndommen, men det er overhodet ingen unnskyldning for å begå grusomheter mot et uskyldig barn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er som om du har stjålet ordene mine, for jeg sier akkurat det samme selv! Jeg vet at det skjer, men forstår det ikke,- nemlig at om en blir mishandlet som barn, så vil en vel gjøre alt for at det samme ikke skal skje med ens egne barn!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett