Er det rett at to som elsker hverandre, slik du og jeg gjer det ikkje skal få leva i lag? Mener du framleis at du kan ikkje dra fra garden, fordi det ville gjøre folka din heime vondt? Jeg forsto det slik at dem er glad i deg og ville deg alt godt. Trur du ikkje at dem unner deg eit lykkelig liv, Mali mi?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hmm... lurer på hvordan historien hadde blitt jeg, om hun hadde forlatt gården? Hadde de blitt lykkelige sammen?
Ikke at jeg er misfornøyd på noe vis når det gjelder veiene handlingen tar, men det er spennende å tenke "Hva hvis...." ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt spørsmål;). Jeg synest også det er spennende å tenke hva hvis. Jeg tror kanskje hun ville bli lykkelig med Jo selv om kanskje verdenene til Stornes familien og hennes egen verden ville rast sammen. Men jeg er heller ikke misfornøyd med det som skjer videre. Det er mye av det tragisk som skjer videre er jo med på å gi henne livs lykke. I denne boka allerede får vi til og med hint at Håvard liker ho bedre enn en venn. Jeg tenker moralen er kanskje det første og beste er kanskje ikke det beste som vil vare livet ut og det man forventer ikkje alltid skjer. Jeg synest forøvrig sitatet var så vakkertrist at jeg måtta ha det med:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen