De kommer begge i samme forlegenhet som den mannen som var så ivrig etter å bli presentert for en fornem og tunghørt dame, men som da han endelig hadde fått sitt ønske oppfylt og skulle til å rope inn i hørerøret hennes, ikke hadde noe å si. Som om hovedsaken var å si noe, og ikke det å si noe fornuftig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Å, eitt av leseønska mine er å ta fram Walden att og lese vårkapitla om våren, sommarkapitla om sommaren, haustkapitla - ja, du har vel skjønt den draumen eg ber på. Håper å kunne starte til sommaren!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den for så mange år siden at den nesten er ny for meg. Den er jo ganske lettlest (utgaven min har et bra noteapparat), men likevel leser jeg den ganske sakte fordi det er så mye tankevekkende på omtrent hver eneste side.
Mange fine aha-opplevelser her, ja ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den boka vil jeg også lese, har jaktet på den en stund uten å ha sett den. Jeg mangler ikke lesestoff så jeg har god tid :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haugenbok.no har den i pocketutgave til kr. 129,-
Leser den fortsatt, og den er kjempebra. Både klassisk og aktuell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta