Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 20 av 3704 sitater

Livet vert litt bedre med musikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men én kilde til hjelp blir det skrevet lite om. Den kraft og støtte mennesker finner i kunsten. Poeten Kristin Straume sier det slik:

"Fyrst opna eg boka.
Så opna boka meg."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det som farger erindringene våre, er hvordan vi følte i høydepunktene av opplevelsen, altså i de øyeblikkene da vi enten hadde svært sterke negative eller positive følelser. Og spesielt har slutten av en opplevelse stor betydning for hvordan vi husker den. "Når enden er god, er allting godt".

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lille Oslo
er en egen planet
alle gatene
forskjellige land
hvert strøk
en verdensdel
og vi suser avgårde,
alle mann.

Lars Lillo-Stenberg

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Musikken er alltid med. Den er lydsporet som fargelegg kvardagen vår. Låtene som kan skape feststemning på ein tysdag. Låtene som er motivasjon på joggetur og trøst når du er lei deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med kjærlighet kan et mænneske nesten utholde ka som helst.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

(...) men skjebnen kan ingen rå med. Man må bare ta det som blir skjenkt oss av gode og onde daga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det e bare de sterkeste som våge å vise sæ svak, for dæm e trygg i sæ sjøl.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Vi mænneska har en utrolig evne til å hente fram en stryke vi ikke visste vi hadde, når vi træng det som mest. Det finnes det utallige eksempla på. Overlevelsesinnstiktet e ufattelig sterkt. Det e innebygd i oss og trer i kraft ved fødseln, og ved livets slutt e det enda i hevd.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så omskiftelig kan livet være!. Ingen kjenner dagen før solen går ned. Nei og nettopp derfor e det så viktig å leve i nuet , for når alt kommer til alt, e det det eneste vi har!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes ingen som er så blinde som dem som nekter å se.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ingen barn skulle dø før sine foreldre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du kan bli fratatt mye, men aldri drømman dine. De er dine så lenge du vil ha dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og du må aldri, aldri prøve å forandre på dæ sjøl eller være nokka du ikke e, for å tekkes mæ eller andre for den del. Gjør du det, vil du miste dæ sjøl på veien og bli ulykkelig og skuffa. Æ elske dæ akkurat som du e!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sorgen tar gjerne andre former med årene, kan bli lettere å leve med, enklere å gå inn og ut av. Men minnene om den kjære er en del av dagen de lever i og natta de hviler i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sorg er kjærlighet. Vi sørger fordi vi har elsket. Fordi den vi elsket ikke er her lenger. Vi savner den vi har mistet. Den han var. Den hun kunne ha blitt. Det spesielle lyset han eller hun bar med seg. Men vi savner også den vi selv var, sammen med den andre. Det han eller hun fikk oss til å bli. Det vi skapte sammen. Vi har ikke bare mistet den døde. Vi har også mistet den vi var sammen med den andre. Og dette er bare et anstrøk av alt sorg kan romme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi lengter alle etter å bli møtt. Men skal vi få til det, må vi bytte på å møte hverandre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er forståelig at mange beskytter seg selv ved å unngå relasjoner som involverer kjærlighetsbånd. Men skal vi få kjærligheten vi så sårt trenger, må vi stå i det at vi kan miste, vi må våge å hengi oss, våge å åpne hjertene våre, til tross for at det en dag kan komme til å gjøre vondt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I veikryssene har vi mulighet til å justere kursen. Hvilke veier vi velger bestemmer ikke bare hvem vi blir, men også hvem andre ser oss som. Dette legger igjen føringer for nye valg, og slik kan veien som er god for akkurat deg bli vanskeligere å finne. Vi kan ikke alltid vite hvor vi skal. Men når du vet noe om hvem du er og hva som er viktig for deg, og har gode kompass når du velger – da vil valgene dine lettere lede til nye gode valg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kanskje tenker vi for lite på de små valgene til sammen blir store valg, at alle valgene til sammen er med på å gjøre oss til de menneskene vi er. At vi blir de valgene vi tar. Gode kompass kan hjelpe oss til å ta gode valg. Og de gode valgene kan hjelpe oss til å leve det livet vi innerst ønsker å leve. Til å bli det mennesket vi vil være.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

IdaritaolineBirkalillianerHildaTrineLilleviEivind  VaksvikGitte FurusethPirelliKirsten LundJulie StensethTralteFlokkPressBjørn BakkenTaoAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSyntaksfeilBjørn SturødAnne Berit GrønbechKay NilsenJune PlutonikaTanteMamieHilde H  HelsethAmanda AJoannHarald KFrode Eie LarsenGoldLionessBerit RMorten JensenBertyAlice NordliLene Regine KjølaasJenny Dahl BakkenTine SundalLene AndresenReidun SvensliRade AlmudaffarIngunn S