Slipp livet løs!

la drømmene bli virkelighet

av (forfatter) og Ellen Ofte Jakobsen (oversetter).

Hermon 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.40 (5 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

ritaolines eksemplar av Slipp livet løs! - la drømmene bli virkelighet

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Ulest i bokhylla mi

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Med utgangspunkt i eget liv viser pastor Christine Caine på en praktisk og humoristisk måte hvordan du gjennom Guds ord kan overvinne fortid og hindringer, og slippe løs potensialet som bor i deg.

Omtale fra forlaget

I hver og en av oss ligger det drømmer og ubenyttet potensial - liv som venter på å slippe løs! Her viser Christine Caine, pastor i Hillsong Church i Australia, hvordan du kan gjøre nettopp det. Med utgangspunkt i eget liv, viser hun på en svært praktisk og humoristisk måte hvordan du kan overvinne fortid og hindinger i livet for å føde fram drømmene du bærer på. "Christine deler i boken sitt eget vitnesbyrd om håp og legedom, og viser hvordan vi kan gjøre vårt guddommelig inspirerte potensial til virkelighet. Boka er klar, praktisk og lett å forstå. Den vil utfordre deg til å stille deg selv noen ransakende spørsmål, og hjelpe deg å gripe fatt i Guds hensikt med ditt liv - slik at du kan få oppleve den store tilfredsstillelsen det er å vandre i Guds fullkomne vilje." - Joyce Meyer

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788230205754

EAN 9788230205754

Språk Bokmål

Sider 188

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Vil vi leve et betydningsfullt liv, må vi ha klart for oss at det ikke skjer av seg selv. Vi må ta bevisste valg i forhold til drømmene våre, og vi må sette oss mål som sikrer at vi kommer litt nærmere for hver dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sannheten i Guds Ord kan sette oss fri. For å erfare denne friheten, må vi først bli i Hans Ord. Mange av oss blir aldri fri fordi vi har bare en vag kunnskap om Ordet, eller vi refererer til det altfor sjelden. Vi lar det ikke bli en livsstil å bli i det. Nøkkelen til frihet er å kjenne sannheten, for det er sannheten som setter oss fri.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser vi for oss drømmen vår, er det lettere å holde fokus og bli på sporet, og da er det lettere å gjøre det som må til for å realisere den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den (Bibelen) er full av fortellinger om mennesker som stod overfor umulige situasjoner. Men så snart Gud kom med i beregningen, ble disse menneskene i stand til å utrette tilsynelatende umulige ting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Babyen skulle gå, snakke, tenke, drømme, lære å lese og skrive, forholde seg til andre og gjøre store ting for Gud. Det var vanskelig å forestille seg at alt dette skulle vokse fram fra det som for øyeblikket bare kunne sees i et mikroskop.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uansett hvor skummel situasjonen eller omstendighetene måtte virke: Gud er større.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han har gitt oss det vi trenger for å komme oss gjennom disse stormene, og Han lover å holde oss oppe midt i prøvelsene. Han er der sammen med oss og heier oss videre, slik at vi kan bli alt Han sier vi kan være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ubesluttsomhet kan føre til at vi mister drømmene våre. Noen ganger blir vi sittende på gjerdet og nøle så lenge at mulighetene seiler sin egen sjø, uten oss. Kan hende prøver vi til og med å åndeliggjøre besluttsomheten vår ved å overbevise oss selv om at vi ikke har hørt fra Gud. Visst skal vi be om Den Hellige Ånds ledelse, men jeg tror at Gud venter på visse beslutninger fra vår side før Han åpner eller stenger en dør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av yndlingsbøkene mine da jeg var liten, var "Den lille larven Aldrimett." Som det lille insektet spiste! Han stappet i seg alt han kom over, epler, kaker og alt mulig. Da han endelig hadde spist seg mett og hadde vokst seg tolv ganger så stor som han var til å begynne meg, surret han seg inn i en kokong for å sove det av seg. Siste side var den aller beste, for da hadde vår lille venn blitt en vakker sommerfugl. Det var metamorfose (forvandling). Slik er det med oss også. Skal vi oppleve forandring i selve naturen vår, må vi surre oss inn i Guds Ords kokong. Tenk "larve" når du sitter i yndlingsstolen din og leser i Bibelen. Det er som om du spinner din egen, åndelige kokong. Det er i den trange kokongen det usynlige verket skjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv om dette kan virke helt ordinært og uvesentlig nå, kan Gud ta det som ser så ubetydelig ut for øyeblikket og bruke det til noe imponerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Skuret - der tragedien konfronterer evigheten" av William P. Young
Alle bokanbefalinger for dette verket