Lær deg coaching

en praktisk innføring i coaching, basert på norske arbeidsforhold

av (forfatter).

Egmont Hjemmets bokforl. 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Randi Annie Framnes' eksemplar av Lær deg coaching - en praktisk innføring i coaching, basert på norske arbeidsforhold

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Informative-Reference

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dagens ledere må i større grad fungere som veiledere, tilretteleggere og inspiratorer. Det gjør at rollen som coach blir mer og mer viktig for stadig flere ledere i deres streben etter å skape gode resultater. I denne boka får du vite hvordan du utvikler deg fra leder til coach. Boken har praktiske eksempler fra norske forhold. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Gjør deg selv til coach
Som leder er du summen av dine medarbeidere. Den viktigste ressursen du forvalter, er de du er satt til å lede. Derfor må du sørge for at hver enkelt av dem får vokse og utvikle seg i jobben. Det gir deg mer kompetente, motiverte og fleksible medarbeidere noe som øker tiltroen til deg som leder. Coaching er middelet til å nå dette målet, og enhver leder kan utvikle seg til coach.
Coaching handler om å utnytte medarbeiderens potensial. Som coach dyrker du den enkeltes kvaliteter gjennom systematisk og målrettet arbeid., til beste for avdelingen og bedriften.
Dagens ledere må i større grad fungere som veiledere, tilretteleggere og inspiratorer. Det gjør at rollen som coach blir mer og mer viktig for stadig flere ledere i deres streben etter å skape gode resultater. I Lær deg coaching får du vite hvordan du utvikler deg fra leder til coach. Boken er full av praktiske eksempler basert på norske forhold.
"Coaching kan ikke avfeies som 'ledelse med ny vri'. Situasjonen i arbeidslivet har aktualisert denne formen for ledelse i så høy grad at ledere som ikke er interessert i å praktisere coaching, vil få problemer med å fungere so ledere overhodet."Anders J. Gåserud
Anders J. Gåserud arbeider som selvstendig konsulent innenfor områdene kommunikasjon, kompetanseutvikling og ledelse. Han har bakgrunn som forlagsredaktør, utviklingsleder, opplæringssjef og daglig leder, fra blent annet NKS, Bedriftsrådgivning as, BI, Alpharma og Norges Varehandelshøyskole. Lær deg coaching bygger på hans egne erfaringer som coach.

Bokdetaljer

Forlag Egmont Hjemmets bokforl.

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788259023575

EAN 9788259023575

Språk Bokmål

Sider 183

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket