Grønn gourmet

oppskrifter for et mer økologisk kjøkken

av (forfatter).

Spartacus 2001 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Per Christian Bakkens eksemplar av Grønn gourmet - oppskrifter for et mer økologisk kjøkken

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forsøker, i tillegg til å presentere oppskrifter, å inspirere leseren til å finne sin egen smak, utvikle sin sanselighet og spise sunnere. Leseren får også tips om vurdering av råvarene og hvilke av dem som bør velges i økologisk kvalitet.

Omtale fra forlaget

Boken forsøker, i tillegg til å presentere oppskrifter, å inspirere leseren til å finne sin egen smak, utvikle sin sanselighet og spise sunnere. Leseren får også tips om vurdering av råvarene og hvilke av dem som bør velges i økologisk kvalitet.

Bokdetaljer

Forlag Spartacus

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788243002111

EAN 9788243002111

Språk Bokmål

Sider 164

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Hvis du skal begynne å lage mat, er lysten det første som må oppstå. Uten lyst, ingen god mat. Uten god mat, ingen god stemning. Uten god stemning blir det enda mer bortkastet å lage god mat. Da lager vi enda mer lettvint og enda vondere mat i morgen, og i overmorgen var det plutselig ikke noe middag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sort, nymalt pepper har en mørk, jordaktig, skarp smak, med mye aroma. Den smaker sort. Den går best til litt kraftige smaker. Oksekjøtt, er klassikeren,og ikek uten grunn. Det fyldige kjøttet blir mange grader mer fantastisk med rikelig pepper på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "Trollmannens hatt" av Tove Jansson
  • "Syv fantastiske fortellinger" av Karen Blixen
  • "Det usynlige barnet og andre fortellinger" av Tove Jansson
  • "Presten" av Hanne Ørstavik
  • "Hundene i Tessaloniki - noveller" av Kjell Askildsen
  • "Den fjerde nattevakt" av Johan Falkberget
  • "Hundehode" av Morten Ramsland
  • "Blikktrommen" av Günter Grass
  • "Morgon og kveld - roman" av Jon Fosse
  • "Tiden det tar - roman" av Hanne Ørstavik
  • "Erobreren" av Jan Kjærstad
Alle bokanbefalinger for dette verket