Krydder

på kjøkkenet og i verdenshistorien

av (forfatter), O.C. Berg (illustratør), C.F. Schmidt (illustratør) og F.G. Haynes (illustratør).

Cappelen 1996 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Per Claussens eksemplar av Krydder - på kjøkkenet og i verdenshistorien

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Fægri forteller om krydderets botanikk og historie, og gir ei fyldig orientering om alle kryddersorter som er aktuelle i moderne kokekunst, deres kulturhistorie og tradisjonelle bruk i matlaginga. Har enkelte oppskrifter, tidstavle, liste over hva krydder heter på forskjellige språk og register over plante- og kryddernavn.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788202153496

EAN 9788202153496

Språk Bokmål

Sider 121

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Kjærlighet i koleraens tid" av Gabriel García Márquez
  • "Hundre års ensomhet - roman" av Gabriel García Márquez
  • "Sult - i original tekstversjon fra 1890" av Knut Hamsun
Alle bokanbefalinger for dette verket