Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 2 av 2 bokomtaler

For en fantastisk og grusom bok, hvor maskingevær kompaniet vi følger nærmest blir sendt rett fra rekruttskolen og ut i krigen.
Det er brutale skildringer, men også mye humor og skildringer av medmenneskelighet, krigsbøker er egentlig det beste antikrigsmateriell som finnes.
Boka gjorde meg også svært lysten på å lære mer om Finsk historie, boka kan trygt anbefales.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En av de beste historiske/dokumentariske bøkene jeg har lest. Mye fakta om det Armenske folkemordet, om det ottomanske riket og om tiden rundt første og andre verdenskrig med fokus på Romania og dagens Tyrkia samt påvirkningenfra Russland/sovjet. Godt skrevet men den krever konsentrasjon når den leses ... samt gjerne litt Google ved siden av for å vite mer om enkelt personer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anniken RøilNorahReadninggirl20Tine SundalTorill Elisabeth RevheimvaskeklutBrit HonningsvågMaritJohanneBerit B LieRune U. FurbergtuhamreJulie StensethFrank Rosendahl Slettebakkentove NessYvonne JohannesenIngunn SAnneWangTonje-Elisabeth StørkersenStian DalbergMonica  SkybakmoenLisbeth Kingsrud KvistenLeseberta_23IdaRufsetufsaOdd HebækAlice NordliJan-Olav SelforsIngunnPia Lise SelnesTor Arne DahlMartin SandståpolarfrontHanneKikkan HaugenKjerstiØystein LmoiraSynnøve H HoelMonica CarlsenGodemine