Klimakunnskapskrisen

av (forfatter).

Classica forlag 2024 E-bok

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Norahs eksemplar av Klimakunnskapskrisen

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

debatt/samfunn

Lesedato

2024

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Det finnes ingen klimakrise, slik vi hører om i media. Derimot finnes det en klimakunnskapskrise. Mangelen på kunnskap innen klimafeltet gjør det enkelt for politikere, aktivister, journalister og investorer å tilrane seg makt og penger på falske forutsetninger. Dermed har samfunnet havnet i en kritisk situasjon hvor befolkningens midler øses ut til spekulative formål uten praktisk nytte eller verdi, og hvor skatter og avgifter, inflasjon og statlige tiltak stjeler fra oss, reduserer vår frihet og livsutfoldelse, og raserer naturen rundt oss. Denne boken belyser klimabløffen fra flere sider og viser at utslipp av karbondioksyd kun har positive virkninger for naturen og klimaet, samtidig som den avslører den endeløse strømmen av løgner, usannheter og propaganda vi møter i media. Den viser hvor lite hold det er i alle påstandene som møter oss, og hvor lite realisme som ligger bak klimatiltakene som lesses på oss. Den viser også at ingen klimatiltak vil ha noe som helst virkning på klimaet, global temperatur og alt som ellers hevdes skal komme til å skje, og den viser at klimatiltakene ikke har vitenskapelig målbar virkning. Boken inneholder en rekke regneeksempler og et rikt kildemateriale til støtte for bokens mange konklusjoner. Geir Hasnes, f. 1957, er sivilingeniør fra NTH (nå NTNU). Han har vært forsker ved Sintef og NTNU og overingeniør i Kongsberg-gruppen, og er Universitetslektor II ved NTNU. Han har en rekke forskningspublikasjoner bak seg innen både teknologi og humaniora.

Bokdetaljer

Forlag Classica forlag

Utgivelsesår 2024

Format E-bok

ISBN13 9788276100211

EAN 9788276100211

Språk Bokmål

Sider 368

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Det realistiske ved klimaendringer er å gjøre det mennesket alltid har gjort: det har tilpasset seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Klimaskrekk-industrien betaler milliarder verden over for å produsere skremsel for politisk vinning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet på jorda opprettholdes gjennom en balanse mellom dyreliv og planteliv og vidundermiddelet for dette er fotosyntesen. Økt innhold av karbondioksyd i atmosfæren de siste 40 år sammen med aktiv skogplanting i land som India og China har økt jordens grønne dekke med mellom 15 og 20%, og gjennom det gitt økt matproduksjon og bedre levekår over det meste av jorden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket