Det er sikkert flere enn meg som har lagt merke til den voksende tendensen mot lengre titler i moderne samtidslitteratur. I denne listen har jeg samlet sammen de mest poetiske, nye som eldre. Og i tråd med temaet er listen også ganske lang.


Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kanske kunde "Min mormor hälsar och säger förlåt" passa in här? Jag har läst flera av de som du har med på listan och lagt till några som önskemål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boken, men liker denne tittelen

Den vakreste og best utrustede mann nord for ekvator av Roald Wold Karlsen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden du har med et par andre av Askildsen: "Thomas F.s siste nedtegnelser til almenheten". Lang tittel, kort bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jag er tyvärr död och kan inte komma til skolan idag" av Sara Ohlsson. Morsom og sår tittel på en fin roman om ung kjærlighetssorg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forventet faktisk nesten at Gymnaslærer Pedersens beretning skulle være her, det var på sin plass, liksom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gymnaslærer Pedersen var den som startet hele lista. Jeg har alltid tenkt på lange titler som Solstadsk, selv om det bare er den og Forsøk på å beskrive det ugjennomtrengelige som er spesielt lange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Andreas SortlandLibraritas vKay NilsenStine SevilhaugJulie StensethMari Nordø LommelunSimen "Boktimmy" IngemundsenRisRosOgKlagingEmilieskAlice NordliAnne Berit GrønbechWenche VargasKorianderLinda SolheimGrosbjrnlvldvaskeklutOlaugHilde H  HelsethTordisEli SeimEmil ChristiansenTonjeLene Regine KjølaasBjarte EliassenErikIngeborg GChristinaIngvild SmoiraLeseaaseEnneaVoidkeeperAnjaHarald KfornixAnneWangLars MæhlumTorill Elisabeth RevheimTanteMamieHege