Den altfor lange lista av uleste bøker i hylla


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvor bør jeg begynne...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har mye å glede deg til! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vet, mye å glede seg til, men liten tid å ta av...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går med noen timer her før de er utleste hehe :)
Jeg har noen uleste i min hylle også, veldig maaaange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke bare hos deg hylla for uleste bøker er omfattende. Her i huset måtte jeg legge mange leste bøker i kasser for å få plass til nye bøker. Det kommer jo så mye ny god litteratur om dagen. For ikke å snakke om alle de gamle som kommer i nye opplag, og som jeg bare MÅ sikre meg. En god ting med dette er jo at vi alltid har nye bøker å ta av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er "skummelt" å tilbringe noen timer her inne for det baller på seg med flere og flere bøker og det resulterte i nye bokhyller her hos meg. Jeg jakter for tiden mest på eldre og brukte bøker, de koster tross alt mye mindre enn nye. Men det havner nye også i bokhyllene.
Nå viser det seg at jeg må ut å kjøpe enda FLERE hyller. Ja ja, morro er det

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig i at det fort blir mange nye bokønsker etter litt tid her inne. Satt ei stund her i natt og endte da opp med 8 bøker jeg skal lete etter i bruktbutikker,antikvariater og hos bokhandlerne. Har et ønske om et eget bokrom/bibiliotek, men det blir det neppe. Får heller være litt flinkere til å gi vekk noen av bøkene til familie og venner. En av mine nieser sa for en stund siden at hun også vil ha mange bøker hjemme sånn som tante. og det varmer jo et tantejerte:-) Så nå har jeg kun problemer med å begrense mengden på jule-og bursdagsgaver til henne. Egentlig et luksusproblem. Gleder meg til hun er ferdig med studiene så hun får mer tid til å lese annet enn fag og vi kan diskutere litteratur sammen.
Godt med varmende bøker i denne kalde førjulsdiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vMarit HåverstadBertyErlend Rødal VikhagenAnjaAtmanBjørg  FrøysaaJulie StensethHegeMartine (@martineleser)ingar hThomas KihlmanMartin AasbrennSiljeTine SundalDolly DuckEli HagelundØyvind BjørnerudKatie LierRufsetufsaWenche VargasAndreas SortlandStineHelena EIna Elisabeth Bøgh VigreTheaHeidiOdd HebækAlice NordliLisbeth Kingsrud KvistenKnut HauglandSynnøve H Hoelandreas h. o.Bente Gro LorentzenBenedicte Sønsteby AndreassenAnitaAnn ChristinMarit HøvdeLiva DelirTjommi