Nylig døde ei dame jeg var veldig glad i. Hun etterlot meg noen av hennes bøker, noe jeg var veldig glad for. Dette ble for meg en rørende arv, både fordi jeg er glad i å lese og fordi jeg er veldig glad i håndarbeide.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Flotte bøker du har arvet. Godt med bøker som er til insperasjon, nytte og sist men ikke minst glede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, jo de betyr mye for meg: ) Og de er skikkelig inspirerende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så flott å få en sånn arv. Er selv veldig glad i å strikke så det å overta slike bøker fra en kjær person hadde jeg virkelig satt pris på. Ser ut til å være fine bøker også. Lykke til med bøkene,strikkepinner og synål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, ja, kjenner at denne arven varmet, helt klart: )) Og ikke bare det at det er lesing og strikking, men samtidig et minne om henne og da: ) Og da varmer det jo ekstra: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Inge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit Grønbech