Av og til hender det at jeg stikker innom youtube for å få boktips. Da kommer jeg over noen gode boktrailere (en fantastisk oppfinnelse!) Noen av disse bøkene har jeg allerde bestilt og lest mens andre er på ventelista. Noen boktrailere er så gode at bøkene frister, i hvert fall meg!:)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Dette er første gang jeg ser boktrailere. Spennende! Kjenner jeg ble ganske så nysgjerrig på bøkene til Douglas Clegg og The Dollmaker av Amanda Stevens :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet.Boktrailere er spennende:) Har visst om boktrailere en liten stund, men det var bare tilfeldigvis jeg kom over det her en dag da jeg søkte på bøker der generelt. Anbefaler virkelig Douglas Clegg. Har kun lest en bok av ham (The hour before dark), men likte skrivemåten hans utrolig godt. Det var lett å bli dratt i boka (noe jeg opplever altfor få ganger) så jeg skal definitivt få tak i flere bøker av ham. Skrev en melding til ham på facebook og fikk faktisk svar av ham tilbake (og det er ikke bare noen som utgir seg for å være ham,tror jeg, for han fortalte meg om en ny bok som kom ut tidligere i år som ennå ikke var publisert da). Også håper jeg at det er lett å skaffe bøker av Amanda Stevens her til lands, for å bestille på amazon virker som et ork;) Kos deg med boktrailere. Det er nesten enda mer spennende enn filmtrailere;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi, eller mannen da, har bestilt en del fra Amazon, og det har gått helt greit. Må bare passe på at man ikke går over 200 kr. Hm.. kanskje jeg skal be han om å bestille de for meg? :-)

Morsomt at du fikk svar fra Douglas Clegg, forresten! Det er nok ikke alle forfattere som tar seg bryet med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei lita gladmelding: Det er ikke toll på bøker, så du trenger ikke holde deg under 200 kr. (men da må pakken inneholde kun bøker)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra! Takk :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt usikker når det gjelder betaling på amazon (har aldri bestilt der noe før, kun lest anmeldelser). Er det kun betaling av kort eller er de villig til å sende faktura? Sikkert teit spørsmål, men som sagt, er veldig ukjent når det gjelder bestilling der. Har bare søkt på diverse bøker der, men aldri bestilt så er litt usikker på hvordan det fungerer. Vet jo at man først legger varene i handlekurv og bestiller varene som på norske boknettsider, men er litt usikker på bettalingsmetoden. Føler meg veldig uvitende og gammel enkelte ganger :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må betale med kort, i følge Amazon - eksperten i heimen ;-). Du kommer inn på en sikker side, så det er ingen som kan misbruke opplysningene du gir. Har heller ikke bestilt noe der selv, men har handlet på andre utenlandske sider, og det har ikke vært noen problemer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusn takk for opplysningene! Skal vurdere saken og kanskje prøve meg på amazon etter hvert. Det kjekke med den siden er jo at der har de jo det meste. Her til lands på nettsider så er det jo begrensninger. Takk igjen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig! Og takk for en spennende liste med bøker jeg skal sjekke ut :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen årsak:) Det er det som er så kjekt med denne boksiden. Jeg har kommet over mange gode forfattere jeg aldri har hørt om, men som jeg har blitt introdusert til her. Alltid kjekt å utvide horisonten:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nineteen minutes av Jodi Picoult

Faktisk ikke en horror bok...Men en veldig spennende bok om skolemassakre. Veldig spennende om et aktuelt tema.

Det skal faktisk stå om en skolemassakre, ikke om skolemassakre generelt. Så ikke den misforståelsen før nå og ville bare oppklare det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gjermund HaugeTanteMamieBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23Berit R