Jeg kan ikke forestille meg at jeg noensinne skulle kunne få lyst til å reise til India. Jeg blir dårlig i magen bare jeg kommer sør for Amsterdam. Jeg snur meg bort i dårlig samvittighet over de spedte, rumenske tiggerne her i byen. Jeg trives best i temperaturer under 25 grader. Men bøkene, å bøkenes verden er vidunderlig. Håper noen andre får lyst til å reise til India på litteraturens vinger av denne lista.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Shantaram passer fint inn på denne listen. :) Handlingen er fra 80-tallet, så det er ikke en reise sånn sett, men dog.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har flere India-boktips ;) Spis, elsk lev av Elisabeth Gilbert, Sirkusbarn av John Irving, Midnattsbarn av Salman Rushdie...

Gleder meg til å lese Shantaram, og takk for tips om de i lista di jeg ikke har lest :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei flott liste Gro, men eg saknar ei bok på lista di. "Hvit tiger" av Aravind Adiga. Den boka fekk meg til å lengte etter India =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest "White Tiger", men ble ikke så overvettes imponert - kanskje fordi forventningene var så høye? Den fikk jo Booker prisen i ... 2008?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja eg synes den var heilt grei, tykkje det var spannande å lese ei roman frå eit område eg har lese ein del faglitteratur om. Men dette er vel den einaste skjønnlitterære boka eg har lese frå India, utenom Jungelboken då. Trur eg skal kikke nærare på bøkene i lista di =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen