Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Var Alkymisten i denne boka. Trodde Coelho kun hadde med en bok, og det var ikke alkymisten? Har personlig kommet til 72 fra denne fantastiske inspirasjonskilden, deriblant har jeg oppdaget noen for meg nye forfattere som jeg aldri ellers ville funnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har selv boken, og elsker å bla gjennom den og simpelthen lese om diverse klassikere. Er også genial for å finne en ny, spennende bok å lese etter min mening! Jeg hadde et lite ønske om å komme gjennom nesten alle, men har for lengst gitt det opp. Du har lest mange bra bøker fra samlingen, deler selv bare et par av dine. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

aner ikke hvor mange ganger jeg har lagd den samme listen ...... målet mitt er å lese 100 av bøkene. problemet er bare at jeg ikke greier å lese når jeg er nødt til å lese, så det går SAKTE fremover (hvis det går fremover i det hele tatt da. er ikke helt sikker.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jan Arne NygaardAnne-Stine Ruud HusevågAstrid PedersenLailaMartinekjell kTonje-Elisabeth StørkersenThina NordtveitKaroline in WonderJulie StensethEli SeimLilleviINA TORNESIngunn SHanne MidtsundkntschjrldKristin F. Jørgenseningar hTheaReadninggirl20RufsetufsaKaramasov11Synnøve H HoelEivind  VaksviktonjekarinaRandiABertyNina M. Haugan FinnsonSraDevoralibrosAtmanDörte GiebelFride LindsethKaren RamsvikYvonne JohannesenTonesen81Elin SkjerengGro Anita MyrvangMia HusefestTjommiSpurvelurv