Etter 2 semester med alt for mange fag, og alt for lite kosleg litteratur, ser eg no frem til nokre deilige veke med strandhyggje og sommarlitteratur, og for å kome meg så langt unna pensumet som mogleg, vert det fantastisk (fantasy) litteratur som står på prioriteringslista.

Eg gler meg =)

Vert glad for kommentarar og fleire forslag ;)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jo, og også The Magicians Guild og Dødslekene ser ut til å være noe du kanskje kan like :) Så forresten nå at det er et år siden du la ut denne lista, men hey, gode fantasybøker skal man aldri gå tom for! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser at du ikke har Wheel of Time på lista di - er det fordi du har lest den eller fordi du er ferdig med den? Om det er det første er det absolutt en serie du burde prøve deg på! Den er helt genial, og hvis "kompliserte intriger, magi, samt også eit mangfald av spennande karakterar" er din greie er Wheel og Time helt i din gate :) (kan man i det hele tatt si det på norsk?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin liste savner sword of thruth serien, lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Las dei to første bøkene fant dei svært trøytande, likte ikkje karakterane noko særleg, men plottet var heilt greit. Trur ikkje eg kjem til å lese meir frå Terry Goodkind.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin