Hva kan skje når man stikker hodet fram og skriver en bok som handler om ting ingen vil snakke om?
Mye, veldig mye.....


Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • 1.
    "Kvinnen - når det unaturlige blir naturlig" av Vidar Golden

    Kvinnen

    når det unaturlige blir naturlig

    av Vidar Golden

    Som forfatter av denne boken må jeg nå etter litt over et år lene meg tilbake og forundres over at noen blir sint over hva jeg skrev om, mens andre jublet.
    Kanskje det er slik når man berører temaer svært få vil snakke om?
    Jeg har på denne tiden blitt kjent med og truffet mange mennesker, de fleste veldig hyggelige og oppegående, noen motsatt.
    Hvorfor det ble slik kan jeg forstå nå som jeg ser hele bildet og med et smil registrerer jeg at boken har rørt mange sinn, både de mørke og lyse.
    Boken er å få gjennom alle kanaler, nettbokhandlere og bokhandlere. Den kan og lånes på bibliotek.
    Kontrakt med forlag går ikke ut før i 2017 så den trykkes fortløpende etter behov.
    Nå er det nye prosjekter som kaller, men først skal jeg børste støvet av et gammelt prosjekt som nesten er ferdig, da opphavskvinnen har spurt meg om å gjøre det.
    Med andre ord er det ikke tid for å hvile ennå........


1 kommentar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken