Den historiske perioden i England (1485 – 1558), med den Elisabethanske tid (1558 – 1603) - som i en bred definisjon kan regnes med.


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ahhh... Glimrende :) Jeg elsker britisk historie, dette blir bra! Takk! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, jeg elsker Tudor- tiden! Har forsovet kun lest Philippa Gregory's bøker, men kanskje jeg skal prøve ut de andre? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det synes jeg absolutt du skal gjøre! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for denne lista :-) Jeg er litt over middels anglofil og har lest noen av disse bøkene og vil sikkert lese flere :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant liste :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen vil kanskje si, det blir for mye av det gode - personlig har jeg iblant en tendens til å bli så oppslukt at jeg aldri får nok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en periode som interesserer meg og et par av bøkene dine har jeg lest, dessverre på norsk med dårlig oversettelse, og så har jeg bøkene til C.J. Sansom stående. Gleder meg stort til å ta fatt på ham. Richard Herrmann har skrevet fornøyelig om noen av disse fargerike personlighetene, og det er jo akkurat det som gjør perioden så interessant, tenker jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet med Elizabeth og andre kongelige personer av Richard Herrmann, blir min neste lesning om dette fascinerende Tudor-dynastiet - takk for at du minnet meg på denne boken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MIngeborg G