Har nettopp lest ferdig Hunger Games trilogien på engelsk!
Begynte egentlig å lese denne serien fordi jeg ikke hadde noe bedre å gjøre, og fordi en kamerat hadde den første boken tilgjengelig.
Den første boken var mot min forventning veldig bra. Hadde hørt så mye negativt om boken på forhånd, men må si jeg ble positivt overrasket.
Den andre boken var også god. Den kom med en overraskende vri som jeg slettes ikke hadde forventet når jeg åpnet boken, men som gjorde at den faktisk var verd å lese!
Når jeg begynte å lese den tredje boken, så visste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente, i og med at historien om Katniss Everdeen strengt tatt snart burde ta slutt, og jeg så ikke helt hvordan Suzanne Collins skulle klare å vri historien til noe spennende, men hun klarte å lokke fram en tåre i øyekroken med de, ikke helt forventede, siste hundre sidene.!

  • Marie

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen