Dette er bøker jeg av hele mitt hjerte gledelig hadde satt fyr på i all offentlighet. Det er ikke mye ved bøker som klarer å få fram sinne hos meg, men disse bøkene gjør det...


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Her kommer en bokelsker som vil redde noen bøker til! La meg skynde meg å snappe ut Min kamp og Elskede Poona før du brenner dem. Dette er bøker jeg simpelthen elsker :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min kamp er greit. Det er et verk som en enten elsker eller hater. Men... Hvorfor Poona? Hva fant du i den boka som jeg har gått glipp av?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke helt om jeg kan gi deg noe godt svar, det er en del år siden jeg leste den. Jeg er veldig fascinert av måten Karin Fossum skriver på, språket er liksom så nakent og enkelt. Flere av bøkene hennes treffer meg dypt inni der et eller annet sted. For meg er det en spesielt god bok når jeg blir gående å tenke på den lenge, ikke alltid fordi det er velskrevet, men fordi den gir meg en eller annen følelse. Jeg kan ikke huske så mange detaljer fra hanlingen i Elskede Poona, men jeg får fremdeles et slags sug eller stikk i magen når jeg tenker på den boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, da forter jeg meg og snapper ut 3 bøker før de blir flammens rov :)
Jeg tar ut Prosessen, Bokhandleren i Kabul og Salme ved reisens slutt, de andre har jeg ikke lest og de frister heller ikke, de lar jeg ligge. Skulle ikke forundre meg om det kom andre bokelskere og reddet noen av de andre.
Vi får vente og se

Godt sagt! (0) Varsle Svar

He-he.... Ja det er jo det som er så herlig med litteratur. Det jeg finner håpløst, kan du elske. Og da har jo forfatteren likevel nådd fram til leseren :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Yvonne SandbergGVThereseGeir BjerkestrandLeseberta_23Thomas KlakeggCatrine Olsen ArnesenDolly DuckHeleneAnniken LBoktimmyMonica  SkybakmoenkntschjrldIdaIngunn SMarianne KesselElin KristiansensveinRisRosOgKlagingHilde Merete GjessingJan Boris SteneLine Charlotte M.Jane Foss HaugenTor GeirIrakkMagni SkoftebyGro-Anette SlettebøGrete AastorpRandiACaroline Ekornes JohannessenHarald KHeidi BLisbeth Kingsrud KvistenBjørg Elin NærlandMarianne MJan Erik  OlsenLailaEster SLinda RastenLine Dahle