Hei :) er det noen her inne som kan tenke seg å selge meg boken Fjellkrigen 1940 : Lapphaugen - Bjørnfjell av Johan Helge Berg, Olav Vollan. Undertittel på omslaget: En ukronet seier : BnI- og BnII/IR16 i 6. divisjons felttog. Denne boken omhandler slaget om Narvik.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hurra! Da har jeg fått tak i et eksemplar av boken. Lykken er fullkommen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at biblioteket har boken - "nest best, selv om å eie boken er best". Foreslår at du legger deg til ønskeliste på antikvariat.net. Utenom må du være aktiv søker på det nettstedet for det har bare hendt meg noen ganger at antikvariater tar kontakt dersom de har fått tak i boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lånt den av min bror, men den hadde vært gøy å eie. Men tusen takk for tipset, skal søke ofte der og melde min intresse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du fått tak i boken?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg lånte den. Men jeg er på utkikk etter den. For meg var den veldig lærerik og jeg kjente flere som deltok blant annet min onkel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg husker det. Tok nok en gang et søk på aktivariat.net uten resultat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal prøve å få lest boken når jeg atter igjen tar for meg litteratur om krigen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen