Her er noen av de bøkene jeg leste som barn/ungdom, som er mindre kjent enn de typiske klassikerne. Da jeg var hjemme hos foreldrene mine nå i helgen tok jeg en liten skattejakt på mitt gamle pikerom, og der fant jeg et par bøker som skal få blåst støvet av og bli gjenlest igjen. Mens noen av de andre på lista er barndomsbøker som har blitt gjenlest i voksen alder.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det finnes så mange fantastiske barne- og ungdomsbøker. Dumt at vi ofte glemmer dem, er jo ofte nettopp de som var med å starte leselysten.

Kjenner igjen både "Månefeen" og "Bare skyer beveger stjernene". sistnevnte leste jeg nettopp, men vil anbefale filmen. Veldig vakker. Månefeen er det en stund siden jeg leste, men husker at den gjorde veldig inntrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiEirin EftevandKirsten LundKjell PAnn ChristinHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F Tislevoll