Ønsker meg denne boken på Norsk.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ser man det. Den har jeg, Takk for hjelpen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rart at den er oversatt til norsk bare for å havne i Det Bestes bøker. Samlet på de bøkene engang, fra nr 1 til ca nr 210 ,mangler 3-4 stk. Jo, det ble en artig letesirkel..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forresten søkte på antikvariat.net og fikk opp noen bøker av Stephen Leather på norsk. Hvis du søker på google med teksten i "" så kan det være at flere antikvariater har bøker av ham. Ikke alle antikvariater er med i antikvariat.net.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå rotet rundt og lett etter bøker av S.L. og finner bare Kinamannen på norsk. De andre er på dansk.. Men jeg leser ikke bøker på dansk,kunne jo prøve en på engelsk,men er redd for at det blir for tungt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

LEATHER, STEPHEN: Broderlig bistand Carit Andersens forlag 1990, hft, 282 s. NOK~ 45 ·

LEATHER, STEPHEN, Kina-mannen 1993. Innbundet med omslag. NOK 120

LEATHER, STEPHEN, Kinamannen 1994. Heftet. NOK 100

LEATHER, STEPHEN: Med samme mønt. 1987. 207s. NOK~ 40 · spør Antikvariat Pilegaard, Aalborg (DK)

LEATHER, STEPHEN: Slutspil i Hong Kong. Carit Andersens Forlag 1992. 348s. Hæftet. NOK~ 60 · spør Ebeltoft Antikvariat, Ebeltoft (DK)

Disse fant jeg på www.antikvariat.net.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gjorde noen søk på Capris.no. Fikk til svar at der var ingen bøker av Stephen Leather på norsk eller dansk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjersti